Tutustu Kevätpäivien ohjelmaan

Tapahtuma alkaa perjantai-iltana 8.4. ja päättyy sunnuntai-iltapäivänä 10.4. Viikonlopun ohjelmassa on sekä kaikille osallistujille yhteisiä ohjelmanumeroita että työpajoja, joissa päästään pienemmissä ryhmissä työskentelemään eri aihealueiden parissa.

Asiapitoisen ohjelman ohessa on myös runsaasti vapaamuotoisempaa olemista. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja kevätpäiville voi myös tulla ihan vain viettämään aikaa.

Aktivismiin ja järjestövaikuttamiseen orientoituneiden osallistujien iloksi ohjelmassa on muun muassa Luonto-Liiton ympäristövaikuttamisen linjojen suunnittelua, mielenosoituskoulutus, Nuorten Luonto -lehden kehittämistä ja näkökulmia taiteeseen ilmastovaikuttamisen keinona!

Luonnonharrastuksesta kiinnostuneille on tarjolla pöllöretki, varhaisaamun linturetki, käärmeretki, Kevätseuranta-retki, opastusta retkiruokailuun ja retkipäiväkirjan tekemiseen sekä mahdollisuus omatoimiseen kanoottimelontaan, jos meri ei ole jäässä. Lisäksi ohjelmassa on ympäristöystävälliseen elämäntapaan liittyviä työpajoja, kuten villiyrtit ja luonnonkosmetiikka sekä neulakintailun alkeet.

Iltaohjelmassa on luvassa mahtavan artistivieraan musiikkiesitys, historiallisten tanssien opetusta, jännittävä tarinaroolipeli, lautapelejä, saunomista, nakkimukityöpaja ja salaperäiset metsäbileet!

Katso ohjelmakuvaukset

Ilmoittaudu Kevätpäiville

Kuva © Samu Sarasoja