Tervetuloa Luonto-Liiton Kevätpäiville!

Mitkä kevätpäivät?

Kevätpäivät on Luonto-Liiton väentapaaminen. Se on kaikkien luontoliittolaisten ja liiton toiminnasta kiinnostuneiden yhteinen tapahtuma, jonne saapuu nuoria ja vähän vanhempiakin ympäristövaikuttamisesta ja luonnonharrastuksesta kiinnostuneita ihmisiä ympäri maan tapaamaan toisiaan, viettämään aikaa yhdessä, oppimaan uutta, suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa, olemaan luonnossa ja rentoutumaan.

Kevätpäivät pidetään 8.‒10.4.2022 Taivassalossa Tippsundin leirialueella. Tapahtuman järjestää Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri. Kevätpäivien 2022 teemoina ovat jälleennäkemiset ja uudet ystävät.

Kevätpäivät on suunnattu etenkin nuorille Luonto-Liiton jäsenille sekä muille luonnosta ja ympäristöstä kiinnostuneille noin 15‒29-vuotiaille. Lisäksi on tarjolla ohjelmaa lapsille, minkä toivotaan kannustavan myös perheleiri- ja luontokerhotoiminnassa mukana olevia tulemaan kevätpäiville.

Etkö ole vielä Luonto-Liiton jäsen?

Olet tervetullut, vaikket olisikaan Luonto-Liiton jäsen! Oletko kiinnostunut retkeilystä, ympäristöasioista, luontoharrastamisesta, kuten vaikkapa linnuista tai sienestyksestä, ympäristövaikuttamisesta, järjestötoiminnasta, rennolla otteella valmistetusta kasvisruoasta tai ehkä eläimistä? Luonto-Liitto saattaa olla juuri oikea paikka sinulle. Toiminta on tarkoitettu erityisesti lapsille ja nuorille, mutta myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan.

Tavoitteenamme on luoda ohjelmaa, joka innostaisi myös uusia, ennestään tuntemattomia tyyppejä mukaan toimintaan! Pitkän etäilyn ja eristäytymisen jälkeen on mahtavaa tavata jälleen livenä ‒ jos vain suinkin rajoitukset näin sallivat. Seuraathan tiedotustamme, sillä ilmoitamme kyllä hyvissä ajoin, mikäli Kevätpäivät siirtyvät etäyhteyksiin.

Jos Kevätpäiville tuleminen jännittää, ei hätää: Kevätpäivien tuutorimme ovat valmiina ohjaamaan sinua valitsemaan sinulle sopivaa ohjelmaa. Yksin ei tarvitse jäädä, ja viikonlopun aikana pääset varmasti tutustumaan uusiin, mahtaviin tyyppeihin.

Luvassa puhetta ja työpajoja muun muassa ilmastovaikuttamisesta ja mielenosoitusten järjestämisestä, luontokerhotoimintaa, retkeilyä, luontoelämyksiä, tanssia, pelailua, hengailua ja jutustelua muiden nuorten luontoihmisten kanssa. 

Tämä on kokemus, jota ei kannata jättää väliin!


Tutustu Kevätpäivien ohjelmaan

Ilmoittaudu mukaan Kevätpäiville


Kuva © Milla Aalto