Koronaturvallisuus

Kevätpäivien järjestelyssä otetaan huolellisesti huomioon epidemiatilanne ja siihen liittyvät turvallisuustekijät ja vallitsevat rajoitukset. Sisätiloissa käytetään maskeja, pidetään turvaväliä ja tuuletetaan hyvin. Kädet pestään usein, ja käsidesiä on tarjolla. Koronapassi on käytössä, jos sen käyttö on tapahtuman aikaan mahdollista ja suositusten mukaista.

Suuri osa ohjelmasta järjestetään ulkona. Sali, jossa ruokaillaan ja pidetään ohjelmaa, on hyvin ilmava: siellä on tilaa 100 hengelle, kun tapahtuman osallistujamäärä on noin 50. Majoittuminen tapahtuu 6 hengen mökeissä ja puolijoukkueteltoissa. Halukkaat voivat nukkua omissa teltoissaan, ja Luonto-Liitolta saa myös lainaan telttoja ja telttailuvarusteita omatoimiseen telttailuun.

Osa ohjelmasta striimataan. Joihinkin työpajoihin ja retkille voi osallistua myös etäyhteydellä. Paikan päällä Tippsundissa hengailun lisäksi voi viettää aikaa Luonto-Liiton Discordissa, missä voidaan järjestää myös oheisohjelmaa kevätpäivien etäosallistujille.

Ilmoittautuessasi mukaan voit kertoa mahdollisesta riskiryhmäläisyydestäsi, niin huolehdimme, että voit osallistua tapahtumaan turvallisesti. Suosittelemme riskiryhmäläisille mahdollisuuksien mukaan telttamajoittumista.

Ilmoittautumisen voi luonnollisesti perua milloin vain sairastumisen tai altistumisen takia. Jo maksettu osallistumismaksu palautetaan tällöin.

Tilanteen vaatiessa tapahtuma järjestetään kokonaan etäyhteydellä.

 

Kuva © Teemu Saloriutta